Samenwerken is inspireren en versterken

Op zondag 9 juli vond de Wijn & Spijs try-out plaats bij Rood, wit & rosé. Het was heerlijk genieten in de mooie entourage van de wijnbar met uitzicht op de Wijnhaven en op het gezellige terras aan de Voorstraat. Deelnemers genoten van een vijfgangenarrangement inclusief een passend glas wijn.

 

We zoeken graag de samenwerking met Dordste ondernemers op. Als lokale ondernemers kun je elkaar inspireren en versterken. Ook Peter van den Bergh, vinoloog en eigenaar van Rood, wit & rosé vindt het mooi om gerechten naar een hoger plan te brengen door bijpassende wijnen te schenken die het gerecht ondersteunen, contrast aanbrengen of naadloos aansluiten bij en het gerecht versterken. Peter en zijn vrouw Ilse hebben in april Wit, rood & rosé overgenomen. De try-out was volgens de deelnemers een succes en zeker vatbaar voor herhaling. Dus houd onze facebook pagina in de gaten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0