04. oktober 2022
2 keer Goud!
Tijdens de Slavakto (slagersvakbeurs) ontvingen we 2x Goud voor onze huisgemaakte droge worsten.
29. september 2022
Stoofpotjes
Wist je dat we overheerlijke runderstoofpotjes maken?
22. september 2022
Huisgemaakte rookworsten
Ze zijn er weer huisgemaakte rookworsten!
22. september 2022
't Was weer een leuke BBQ!
Regelmatig verzorgen wij een BBQ bij het Nationaal Onderwijsmuseum! Altijd gezellig op het mooie terras. Dit keer werd er buiten gekookt terwijl binnen de gasten heerlijk genoten.
17. september 2022
Grillen op de Ark
Wat is een seizoensafsluiting van Watersportvereniging De Kil zonder een BBQ? Overigens kun je hier ook een overheerlijke schnitzel, biefstuk of saté eten. Vlees, vis, vegetarisch? We draaien onze hand er niet voor om. De vegetarische gerechten werden smakelijk ontvangen.
08. september 2022
Om je vingers bij af te likken!
Na een paar jaar experimenteren hebben we nu de perfecte hammen! Kom snel proeven!
04. september 2022
Verjaardags-BBQ
De 75e verjaardag van een opa moest natuurlijk gevierd worden! Op het dakterras van het appartementencomplex. Wat heel fijn was dat er op het dakterras een 'tuinhuis' was dat van alle gemakken voorzien was! En wat een lieve mensen! De andere dag was de afwas gedaan. Meestal nemen we die mee naar 'huis' en ontzorgen we je van A tot Z maar nu voelde het echt als een cadeautje :)
29. augustus 2022
Personeel Villa Augustus verwennen
Er zijn momenten dat je je personeel dat zelf overheerlijke gerechten maakt en serveert, ook wilt verwennen. We zijn zeer vereerd dat we voor de 2e keer zijn gevraagd te bbq-en voor de medewerkers van Villa Augstus!
23. mei 2022
Het BBQ-seizoen is voor ons volop aan de gang! Leuk, lekker en gezellig! Dit betekent echter wel dat we soms de winkel moeten sluiten om de barbecue-catering op locatie te doen. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates! Een mooie maar vooral smaakvolle zomer toegewenst!
19. mei 2022
Vanaf vandaag verkopen we overheerlijke sambal van het Sambalmeisje. Lees hier haar verhaal en koop bij ons haar sambal. Van pepers naar sambal! - Sambalmeisje

Meer weergeven