23. mei 2022
Het BBQ-seizoen is voor ons volop aan de gang! Leuk, lekker en gezellig! Dit betekent echter wel dat we soms de winkel moeten sluiten om de barbecue-catering op locatie te doen. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates! Een mooie maar vooral smaakvolle zomer toegewenst!
19. mei 2022
Vanaf vandaag verkopen we overheerlijke sambal van het Sambalmeisje. Lees hier haar verhaal en koop bij ons haar sambal. Van pepers naar sambal! - Sambalmeisje
17. januari 2020
Het duurt even maar dan heb je ook wat! 14 maanden gerijpte rauwe ham bereid met witte wijn! Heerlijk zacht van smaak, met een mooie na-smaak van witte wijn! Om van te smullen!
13. december 2019
Wij zijn altijd in voor een feestje! In dit geval zag André Abraham, dus reden voor een feestje! Heel sfeervol, buiten en in winterse en kerstsfeer! En het grote voordeel? Na de bbq gezellig samen rond het haardvuur!
21. oktober 2019
Eten en wijn, ze horen bij elkaar als een kop en een schotel. Maar welke wijn past nu bij welk gerecht. Regelmatig organiseren we samen met wijnbar Rood, wit & rosé een wijn & spijs middag. De sommeliers van de wijnbar kiezen een mooie bijpassende wijn uit bij het gerecht om de smaak van zowel de wijn als het vlees te versterken! Loop gerust eens binnen voor een passend wijnadvies!
26. augustus 2019
Vandaag een mooie barbecue mogen verzorgen voor het personeel van Villa Augustus. Mooie producten op onze Amerikaanse Smoker, geleverd door de leveranciers van Villa Augustus waaronder Schmidt Zeevis. Salades zijn gemaakt door het keukenteam van Villa Augustus. Je weet wat ze zeggen... een goede buur is beter dan een verre vriend. Fijn om te zien dat lokale ondernemers elkaar weten te vinden.
26. februari 2018
Samen met de ambachtelijke Dordtse distilleerderij Rutte hebben we de handen ineen geslagen voor een nieuwe lekkernij. Zo hebben we gin en Koornwijn van Rutte verwerkt in een nieuwe droge worst. We hebben een natuurlijke drang om te vernieuwen en zijn niet bang om te experimenteren met nieuwe ingrediënten. Zo maken we een simpele droge worst heel bijzonder en smaakvol. Overheerlijk bij een borrel of een biertje. Proeven? Kom gerust eens langs in de winkel. Lees hier het artikel in het AD.
23. oktober 2017
Wil je een echte vleesliefhebber eens echt verwennen? Dan hebben wij iets leuks! Een scharrelvlees cadeaupakket van 100% zuiver Zeeuwsvlaams Duroc vlees.
23. augustus 2017
Rijp nu je eigen vlees in onze dry aged kast. Je zoekt een mooi stuk vlees uit in onze winkel en wij rijpen het voor je.
01. augustus 2017
We ontvingen een uitnodiging van varkensboer David Ottjes in Lamswaarde om eens te kijken bij zijn Duroc varkens. We waren enorm verrast. De varkens liggen in dik stro, kunnen heerlijk buiten in het zonnetje genieten, krijgen het beste voer, zonder preventieve medicijnen en ander overbodig spul. En dat proef je! Binnenkort verkrijgbaar in onze slagerij.

Meer weergeven